Björkhaga
 
Hem Om FilleFin Butik FilleFin Nyhetsbrev Utställningar Kontakt, Hitta hit

Om FilleFin

Om FilleFin

Jag är väldigt förtjust i linet och dess egenskaper som fiber, så det är en glädje för mig att sticka min kollektion i ett 100 % lingarn från Bockens garner i Hälsingland.

I mina klädskapartankar är det viktigt att kläder är bekväma, användbara och hållbara över tid och får gärna sticka ut lite grann med en känsla av personlighet.

Jag konstruerar modeller med enkla och rena linjer/snitt och lekfullheten i det kreativa arbetet är min största drivkraft. När jag lyckas skapa modeller som går att bära på mer än ett sätt blir jag extra nöjd och hoppas på så vis att mina kläder ska bli flitigt använda.

Mitt hjärta klappar lite extra för vår natur och miljö. Min önskan är att vi som konsumenter är redo att förändra vårt sätt att konsumera, att vi börjar tänka på ett hållbart liv för alla i vår värld och vårda den natur som vi vill ska finnas där för oss även i framtiden. Med små, små steg mot en justare användning av världens resurser och människors liv och hälsa.

I min verksamhet strävar jag efter att erbjuda användbara kläder av god kvalité, utan ”bäst före-datum” som producerats under goda arbetsförhållanden.
Jag ser det som mitt bidrag till att vara rädd om medmänniskor, miljö, naturen och dess resurser.